zaterdag 12 maart 2011

Welkom thuis, Hera!

Hera ligt op dit moment lekker te slapen, dus ik heb even tijd om verslag te doen.

Vanmorgen vroeg vertrokken we naar Limburg, voor Nederlandse begrippen toch een eindje rijden en na een kleine file en een verkeerde afslag kwamen we aan bij Karin en Dick. Nog even lekker bijgekletst, alle puppen nog even flink geknuffeld en tja, op een gegeven moment is dan toch tijd om afscheid te nemen.

De eerste 15 minuten in de auto was Hera even wat onrustig maar daarna ging ze heerlijk liggen slapen. We zijn twee keer gestopt, omdat ze toen even wakker werd maar de rest van de rit was ze in dromenland. Op de parkeerplaatsen liep Hera echt keurig mee aan het lijntje, wilde zelf haar riem ook vasthouden (kostelijk gezicht!! ) maar liep heel mooi mee.

Eenmaal thuis aangekomen in de tuin kennis laten maken met Argos, Argos vond Hera uiteraard heel interessant, hij deed en doet heel erg rustig en voorzichtig met haar. Het gaat gewoon super, Argos is er ook niet de hele tijd mee bezig, gaat ook gewoon zijn eigen gang maar vindt haar wel heel leuk.

Sam en Minstrel (mijn 2 Somali-katten) vonden Hera meteen super interessant, en volgens mij is Hera dolgelukkig met de poezen, haha, ze vindt ze werkelijk prachtig. Sam vindt Hera érg leuk, en vice versa, ze hebben een hele tijd achter elkaar aan gelopen en elkaar uitgedaagd.
Zucchero (Bengaal) moet nog een beetje wennen, die is nogal gevoelig voor vreemde luchtjes maar die loopt verder ook gewoon in de kamer rond dus dat duurt nog een dag of wat.

Hera heeft hier al een stukje lamspens op en ongeveer de helft van een konijnenbout, ze had toch wel trek gekregen tijdens de autorit. Echt gaaf, weer zo'n volleerde rauweter.

Ze loopt verder al zo vrij rond in huis, alsof ze hier al vaker is geweest. Hera zoekt ook de hele tijd heel goed contact met mij, echt super dus!!
 
Echt, ik voel me zo'n rijk mens, ze is echt geweldig......... !!


Hera was al aan het eten toen ze een flostouw in de tuin zag liggen, ze heeft hem vlug gepakt en bij haar neergelegd en ging toen weer verder met eten.

To be continued!



5 opmerkingen:

  1. wat ziet ze er gelukkig en nieuwsgierig uit..en wat zullen samen een lol hebben, Argos de clown met Hera de kleine lieve gremlin ;-) en dan vooral de dikke maatjes met de katten...Nu is arme Poemba niet meer altijd de klos...hihi..veel plezier met zijn allen met elkaar en super fijn dat ze jou al zo goed kent en op je terug valt, wordt een fijne nacht voor haar..veel liefs, ka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. en natuurlijk proficiat met de keus voor haar...
    Hera, alias Salmie...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend leuk om te zien hoe ze al zo snel bij jullie inburgert, Ester! Zo te horen gaat alles vlekkenloos. Het is ook een prachtig meiske, zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat het allemaal al zo geweldig gaat.
    En Zucchero moeite met nieuwe geurtjes? Dat kan hij toch echt niet van mij hebben! :P

    BeantwoordenVerwijderen