maandag 18 april 2011

Seminar Gwen Griffioen

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: het trainingsweekend gegeven door Gwen Griffioen van X-Factor Dogtraining De eerste kleine stapjes in de Obedience, en wat heb ik ervan genoten! Hera deed het echt heel erg leuk en het was heerlijk om eindelijk aan de slag te kunnen. Ik heb heel veel geleerd en ik kan nu weer even lekker vooruit met Hera. Zelf natuurlijk ook veel oefenen op het "eigen laten worden" van bepaalde handelingen. Veel informatie gehad dat mijn hoofd op zondagavond helemaal vol zat. ;-) Alles is op film vastgelegd dus ik kan alles mooi terug kijken wat natuurlijk superhandig is.

De dagen waren super in alle opzichten, zelfs het weer was fantastisch. Voor Hera was dit weekend ook weer een hele goede socialisatie met al die nieuwe indrukken.
Supergezellig was het en het was ook super om Hera's familie weer (aan het werk) te zien. En niet te vergeten Gwen met haar eigen duo.

Karin en Gwen, bedankt voor alle goede zorgen!! Tot de volgende ronde. ;-))
                                      















2 opmerkingen:

  1. je deed het super goed met Hera, zo een eerste seminar is niet makkelijk maar het ging je toch super af, dus chapeau voor Ester en Hera en wat een super puppeke meisje is het...ik ben bijna jaloers erop dat ze bij jou zit maar het is je wel gegund, heel dik gegund..het was super om haar te ontmoeten en weer ff in het roedel te gooien;-)...
    tot een volgende keer Ester en Hera,
    veel liefs en trains x Ka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O wat is het toch een leuk meisje. Jou prinsesje. Was heel leuk om jou en Hera te zien eindelijk. Het trainen zal vast wel lukken en het belangrijkste is dat je van elkaar geniet en een team wordt.

    Geef Hera maar een knuffel van me.

    Groetjes Gwen

    BeantwoordenVerwijderen